Læs mere

"/>

Hjemløse mangler mobiltelefoner

Værestederne for hjemløse skriger på mobiltelefoner! Vi har hængt lidt i bremsen pga. vi ville have nogle indsamlingskasser ud og stå, men vi har ikke råd!

Vi opretter derfor en ambassadørordning hvor folk kan melde sig som indsamler af brugte mobiltelefoner. Skriv en EMAIL til hrh@fgive.org eller en SMS 30 62 46 71 hvis du ønsker at være ambassadør så kontakter dig vedrørende dine kontakt info så jeg kan komme forbi hente de mobiler du samler ind. Du skal også skrives på vores hjemmeside så folk kan se du er officiel indsamler af brugte mobiltelefoner.

Chamilze Latropidan fra fgive.org har i dag ringet rundt til en del væresteder for hjemløse. Efter et par timer i telefonen måtte hun stoppe med at ringe fordi værestederne havde hørt rygtet og var begyndt at ringe til hende! Det har været meget rørende at høre om værestedernes modtagelse af vores initiativ og det har overrasket at høre om det enorme behov der er for mobiltelefoner.

Jeg kan nævne at vi mener at have en løsning til hvordan vi kan få gamle mobil telefoner på WIFI-net så hjemløse kan få adgang til internet tjenester så som gratis telefoni. Der er dog nogle ting der skal udvikles, men det skal vi nok finde ud af. Fgive.org er jo dygtige folk med mod på det nær-umulige og masser af kreative ideer til tekniske løsninger.

Kom så Danmark! – Giv jeres brugte mobiler til de svage i vores samfund og gør en stor forskel i andres liv.

Skriv en kommentar