Generalforsamling vel overstået og referatet er klar.

Referatet for den ekstraordinære generalforsamling d. 8/10-16, er færdigt og underskrevet. Hele formålet med forsamlingen var at i mødekomme de ændringer til vedtægterne som Hvidovre kommune havde nævnt muligvis var nødvendige før en godkendelse fra folkeoplysningsudvalget kunne finde sted.

Forud for mødet kontaktede Formanden (HR), Hvidovre kommune for at finde ud af hvilke ændringer de mener der skal til for at vi kan godkendes. Det viste sig at der ikke var nogen nødvendige ændringer.

Formanden valgte ikke at aflyse generalforsamlingen idet han ville benytte muligheden for at give en status på de igangværende projekter – her i blandt indsamling af brugte mobiltelefoner til hjemløse. Samtidig kunne der diskuteres planer i forbindelse med godkendelsen.

Desværre mente nogen i folkeoplysningsudvalget at vores vedtægter skulle have ændret sig efter vi havde ansøgt. Så vi blev taget af dagsordnen for folkeoplysningsudvalgs mødet. Formanden har ikke kunne få bekræftet årsagen da den medarbejder som sidder med sagen i Kultur og fritidsafdelingen er på efterårsferie. Der gættes på, at det handler om at vi har annonceret at vi muligvis ville ændre vores vedtægter efter at dagsorden for folkeoplysningsudvalgs mødet blev udsent.  Dette er naturligvis en kedelige fodfejl fra formandens siden, der bunder i en manglende forståelse for de demokratiske processer. Konsekvensen er at vi nu ikke kan blive godkendt før til december.

generalforsamling 2016-10-08

Forsamlingen efter endt møde.